Ny kurs

Idag fick man gå upp tidigt (enligt mig) va uppe 06.30, usch det va jobbigt men det gick. börja 8.15 och då hade vi kurs intro till nya kursen. gick väldigt fort så va klara redan vid 9 typ. åkte in till stan och hämta ut biljetten =D sen blev det direkt hem och när jag kom hem tog jag tag i städningen, så jag har dammsugit och skurat alla golv samt diskat och tatt toan, vikt tvätt och vädrat ut =) NÖJD... sen har jag jobbat i efermiddag och äntligen gick det hyffsat bra =)

det har vart jätte fint väder idag och snön som kom igår är poff borta =D så härligt

Imorn blir det plugget hela dan typ sen så ska Simone följa med hem och vi ska laga käk ihop och senare på eftermiddan blir det cykel och core :)..

Love Mika


CXWORK

Denna måndagen har det inte blitt många knop gjorde men jag va ute på en morron runda i morse passa även på att handla mat då för veckan men annars har det mest blivit slapp, skulle behöva städa men har verkligen ingen lust och ork hehe men jag får väl ta tag i det imorn ordentligt. jag har tvättat idag i alla fall =D gött att det e gjort ;) Igår var det värsta vår vädret ute och idag har det vart värsta snöstormen :/ vad hände liksom?? så nu e det typ 5cm me slasksnö ute usch usch hoppas det försvinner fortare än fortast.. drog mig iväg till gymmet oxå nu senare på kvällen blev 30min crosstrainer sen prova jag på CXWORK det va tufft och det kändes hihi kan nog hända att det blir nån mer gång.

Imorn är det dax för plugg igen, har vart lediga några dagar nu och det har verkligen vart behövligt men imorn börjar vi på en ny kurs :) ska bli intressant men hoppas det inte blir en massa läsning och skit med en gång det orkar jag inte :P....

jag och några kompisar har planerat in en rolig grej framöver oxå =D hiihi LÄNGTAR <3

Love Mika


Makalös

Hej hej =)

Idag är det ännu underbarare väder än vad det var igår för nu blåser det typ ingenting =) jag gick min runda runt mariebergskogen på morronen mycket härligt, sen har jag betalat räkningar och nu oxå diskat och snart är det dax för jobb på Makalös..

Igår tog jag det väldigt lungt efter gymmet, kolla på film och slappa i soffan och senare på kväll så blev det bio med Jennifer =) vi kolla på this means war riktigt bra film så den rekomenderar jag er att se om ni inte redan har sett den, jag kommer nog att kolla på den igen nån gång för den hade allt hehe :P...



ska göra i ordning en matlåda nu sen blir det att dra sig mot jobbet, jobbar 12-18 idag,

Love Mika

SOOOOL =D

Godmorgon

helt underbart väder idag och så va det även igår HÄRLIGT nu kan vi offisiellt välkomna våren för nu har det vart plusgrader i mer än tre dagar i rad =D

jag va bara tvungen att dra ut på en morgon promenad idag när det e såå fint ute och det va riktigt skönt, va ute i 50 min kanske det som va lite synd va att det blåste en del men annars helt perfekt ;)


promenad vid marieberg =)

igår blev det en heldag med Jennifer =) vi käka på samma ställe nu som sist, nya favvo stället ;) gick runt i stan o kika, köpte även glass i det härliga vädret. gick runt i stan länge så det börja mörkna lite och vikken härlig kväll helt fantastiskt, himmlen va helt blå och det va inte alls så himla kallt heller, lägtar verkligen sjukt mycket efter sommaren nu så man kan ta på sig lite lättare kläder ;)... vi var inne i en butik där vi prova jofama by kensas nya skinnjacka =) jag blev lite kär, den e ju grymt snygg men lite dyr kanske, skulle inte provat den hehe...efter vi hade vart i stan följde jag med hem till Jennifer =) mycket fin lägenhet, blev bjuden på mat och varm choklad =) sen sjöng vi singstar en hel del hehe det e såå kul, får nog ta hit mitt snart.. åkte därifrån halv tolv typ så det blev sent men hade verkligen en jätte bra och trevlig dag tillsammans med Jennifer  =D det behödes efter dessa dagarna med tentan ;).. 


snygg bild jag tog på drottninggatan ;) 

Nu ska jag byta om till träningskläder och ge mig iväg te gymmet =) 

Love Mika
 

jiiihooo

Nu är hemtentan inlämnad =D såå himla skönt efter sååå många timmar man har suttit och kämpat med denna. om man räknar på ett ungefär så har jag suttit med tentan och skrivit ca 19 timmar det e helt sjukt mycket, den här tentan är den jobbigaste vi har haft än så länge.. det blev till slut 18 sidor och ca 10 000 ord, jag hoppas och håller tummarna att det går vägen för vill inte göra om den om man säger så..

ska lägga den bakom mig nu och se framemot helgen istället =)
Idag ska jag träffa Jennifer och vi ska luncha i stan =D ska bli väldigt trevligt och skönt att lämna lägenheten en stund hehe. Vädret ser ut att bli väldigt fint idag oxå, man får ju nästan lite vårkänningar HÄRLIGT, får nog bli en längre promenad ute kanske men det e bäst att klä sig ganska varmt ändå så man inte bli sjuk.

jag blir kvar i karlstad denna helgen, har lovat att jobba så därför blir jag kvar.. har inga andra planer under helgen förutom att jag ska träffa Jennifer idag då men imorn vet jag inte vad jag ska hitta på mer än att det får bli gymmet tror jag i alla fall för jag ha ju faktiskt inte hunnit med att träna under dessa dagar trots att jag sa det men kände att jag vill få tentan gjord innan jag kunde ta en längre paus, så det blev ingen cykel o core :/ lite tråkigt men men och sen på söndag jobbar jag då.

ut i solen och njut nu det ska jag ;)
//Mika

Hemtenta

Gomorron =)

SNART är det dags för tentaskrivande och jag e lite peppad nu och lite nyfiken vad det är för frågor men fortfarande känns det ju lite jobbigt just det att man ska sitta och skriva två dagar.. hoppas det går bra och inte är allt för svårt, satsar lite på att vara klar imorgon eftermiddag, det beror ju på såklart men ska verkligen försöka nöta så mkt jag kan idag och imorn för skulle vara såå skönt att vara klar med det så man har fredagen ledig och det bara är att lämna in den på morgonen.. det är ganska tråkigt väder idag så det är perfekt för att sitta inne och skriva..



har vart ute och gått denna morgon oxå för att fylla på lite energi =) skönt men det e fortfarande jätte halkigt ute :/



Nu ska jag ta tag i disken innan det är dags så det blir gjort innan för sen hinner jag nog inte ;)


Hoppas ni får en fin onsdag =)

//Mika

 


läsa läsa läsa

Hej

Min dag började med en promenad i solen =) men shit va halkigt det va ute, på några ställen kunde man lika väl ha haft skridskor på sig.. sen har jag försökt att läsa och det har blitt några kapitel i alla fall men vet inte om det va så mycket som fastna :/.. ser verkligen inte framemot tentan imorn men det e lika bra att få det gjort så det är över sen. då e det ca 1 månad till nästa tenta hehe usch och fy och blä :P... så har mest sutte i soffan denna dagen än så länge men snart är det dags för mig att dra och jobba lite.

Igår eftermidda blev det gymmet ändå =) va där 1 timme typ så blev crostrainern och gymmet bara va inget pass som jag ville gå på just då men imorn är det cykel och core =D så kommer ta en paus i tenta skrivandet då för det vill jag inte missa.



jag innan träningen =)

//mika


Tenta ångest (redan)

Hej

Nu är man i Karlstad igen och tenta ångesten slog till direkt :/ på ons till fredag har vi hemtenta, känner mig inte direkt förberedd och bara tanken på att man kommer sitta och skriva ett ex antal timmar skrämmer mig mest usch usch hoppas det går bra och att de dagarna går fort så man får det gjort..

helgen gick alldeles för fort som vanligt men vädret igår blev faktiskt riktigt fint trots att det va typ snöstorm på morronen så jag, mor och far var ute på en låång promenad i skogen i solskenet =) riktigt skönt, lite jobbigt var det att pulsa i snön och blev lite blöt men men sånt man får räkna med hehe.. var ute ca 2 tim HÄRLIGT =D


Mamma och Jag hehe ;)

Idag har man vart en kort stund i skolan på frågestund om tentan men det va inte många som hade frågor så va klara rätt snabbt sen har jag vart och inhandla mat för veckan =).. hatar verkligen att bära matkassar, hantagen på påsarna skär in i fingrarna och så klart skulle ena hantaget på en av kassarna gå sönder så blev ännu jobbigare att bära :/ måste verklingen skaffa mig en (pensionärs väska) rull bag snart.. förstör ryggen oxå av att bära dessa förbenade kassana.. men i alla fall nu har jag mat så det räcker ett tag ;)
kollat och läst lite i boken och käkat och snart ska jag väl dra te gymmet tror jag eller om jag tar det imorn, de ger sig...

//Mika

Mys fika

Hello =)

Hoppas ni har haft en bra helg, min helg har vart väldigt lugn då jag vart hemhemma i skogen men oxå väldigt trevlig eftersom jag fick träffa goa Linda som jag inte sett på två år =D och så träffa jag Louise och lilla Söta Linnea oxå =)

Igår på middan så gav jag mig ner te Bengtsfors i ovädret (det e så typiskt att det ska va skit väder när jag ska nånstans me bilen) det gick bra men fick gå ganska långsamt för det va glashalt och spårigt av den jäkla snö modden. Träffa Linda och Lollo vid kickis och jag försökte verkligen hålla tårarna borta och det gick bra tills jag krama Linda då brast det lite hehe.. Vi satt inne på Kickis Cafe och prata prata prata hehe och det känns som det inte alls va två år sen sist jag satt och prata med Linda hon är precis sig lik =). Linnea är världens snällaste bäbis hehe hon satt där med oss och va inte alls jobbig på något vis, sa knappt något och bara va glad hela tiden såå himla söt hehe.. Hade en jätte mysig eftermiddag med tjejerna =)


Linda =) 


Lilla Linnea =)

 På kvällen sen blev det lungt var en sväng och hälsa på mormor o morfar men annars blev det att man satt i soffan och kolla på Tv, kolla självklart på melodifestivalen som säkert många andra oxå gjorde ;) Molly tyckte jag va bäst men sen tyckte jag även young blod va bra =) Ranelind förstår jag inte varför han gick vidare och varför man röstar på han, sjöng ju inte ens så kasst...

Nu e helgen typ redan över det går så fort, jag åker tillbaka till Karlstad ikväll igen. det e skitväder idag igen så denna dagen får tillbringas inomhus men vad man skulle hitta på var en annan fråga men det ger sig väl..

Love Mika

Jobb

Hej =)

Idag har vi grejjat med webbdesign på skolan, det hoppar väldigt i vår kurs haha men det va riktigt roligt fast va lite frustrerande ibland oxå men jag och Charlotte som jobba ihop fick väl till det sådär haha :P... fattar inte folk som har tålamod att sitta med sånt bara en massa krumelurer men det e klart kan man det så är det säkert jätte skoj..

Imorn har vi vårt seminarum och det som vi skriver om är bali =) fatta att man blir sugen på att åka dit verkar helt underbart..


inte så konsigt att man blir sugen på att resa när man var och varannan dag får se sånna här bilder och pratar om resor runt om hela i hela världen ... VILL RESA


Imorn åker jag hemhem till skogen =) först blir det skola hela dan för att först träffa gruppen och öva för presentationen och sen har vi seminariet på eftermiddag så jag kommer åka hemhem direkt jag komme från skolan så får bli lunch eller käk i stan imorn.. för hinner inte hem hit innan.


Nu ska jag snart dra te jobbet, får se hur det går idag men hoppas det går lite bättre =)

Love Mika


Grupparbete

Hej

Idag har man sutte i skolan hela dan och grejjat med grupparbetet till fredan, det vi skriver om är ganska intressant så det har gått superbra och vart jätte roligt. Gruppen funkar bra trots allt, ibland kan man bli lite orolig hur det ska gå för hade inte jobbat ihop med dessa förut så, men det funkar as bra så jag är mer än nöjd =D..

Igår vad det en helt vanlig dag för mig märkte inte av alla hjärtans dag nån ting :P :(... jag jobba igår oxå =), men min hals krånglar fortfarande hmm jag blir så less på det, så fick knarka halstabletter typ och mina säljledare sprang och gav mej te hehe men jag va väldigt skråvlig i halsen ett tag så visste inte om jag skulle stå ut men det gjorde jag och jag får väl ändå säga att jag e hyffsat nöjd me resutatet av försljningen..

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig till cykel och core passet =D

Love Mika




varumärken

Denna dagen börja inte jätte bra för jag försov mig :/ hade ställt klockan på 07.20 och jag orka inte gå upp direkt så jag trodde jag tryckte på snoze men det gjorde jag tydligen inte så vakna igen 08.10 om min buss går 08.24 den jag brukar ta, så det blev lite panik fick slänga me mig en macka och äta på bussen hehe men jag hann allt gott och väl till lektionen men jag hatar stressiga mornar man ska ha god tid på sig så man hinner vakna ordentligt typ en timme innan..
restan av dan va helt okej hade föreläsningar hela dan till 15, lite segt kanske men det va bra föreläsningar så då går det ju =) denna kursen vi har nu handlar om marknadsföring och idag handla det om varumärken och kan visa en rolig bild på vad fel det kan bli med varumärkesnamn i olika länder hihi..


detta är lim för tandproteser och det går att köpa i tyskland, tror inte det kommer att gå igenom i sverige hehe :P..


på eftermiddan idag har jag tränat, stack dit nästan direkt jag kom hem från plugget =) de kör en grej på SATS nu då man ska träna 2 gånger i veckan i 12 veckor i sträck och gör man det får man en gåva så detta ska jag ju självklart försöka hålla och jag tror inte det är nått problem om jag inte blir jätte sjuk eller om det skulle vara någonting annat i vägen =)..

ska nog snart lägga mig nu så man inte försover sig imorn oxå ;)...

natti
Love Mika


underbar helg <3

Hej hej =D

Denna helgen har varit något ut över det vanliga hehe =) det har vart så himla trevligt och glatt hela tiden allt har vart perfekt, Camilla är en underbar vän <3 glad att vi tog kontakten för två år sen...

Lördagen började med gymmet sen blev det hem och duscha o frukost och efter det lite städa och ner te stan och köpa käk och sen blev det även in på carlings en sväng och då hitta jag en snygg t-shirt på rean som fick komma med hem oxå, sen kom Camilla ca kl 3.. satt och bara prata om allt möjligt läänge sen laga vi käk och lite senare började vi göra oss i ordning i ovetande om vart kvällen skulle leda men vi blev i alla fall hembjudna till camillas bror och hahs två kompisar sen blev det mer o mer folk så va 12 st till slut, 8 killar och 4 tjejer hehe.. va sjukt trevligt gäng kom från alla hörn i sverige typ för de hade komme dit för rallyn.. satt ch prata och lyssna på musik så glömde bort tiden lite så när klockan var kvart över tolv hehe begav vi oss ner te stan och där blev det blue moon =D jätte mycket folk, vi dansa i sträck den timmen som va kvar innan stängning haha :P.. hade jätte roligt och träffa massa härligt folk, blev bjudna på efterfest så hamna på herrhagen hos en tjej, sjukt fin lägenhet blev helt såld men i alla fall där satt vi några timmar ett gäng på 8 st bara tjöta och hade det gött =) halv 5 begav vi oss hemåt hehe så 5 va vi hemma ungefär och vi slockna direkt typ hehe nöjda och glada =D
har inte haft en sån bra kväll på mycket mycket länge hade verkligen super trevligt och allt folk va så sköna och underbara hoppas man träffar några av dem igen ...

Idag var vi uppe tolv typ då blev det frukost, satt och snacka om gårdagen länge hehe sen har det ju vart helt fantatiskt väder idag så vi gick runt i marieberskogen o kolla på djuren och så =) härligt...

jag tog faktiskt inga bilder igår :/ jag vet dåligt av mig men jag tog lite härliga bilder från vår promenad som jag kan visa =)





Love Mika





The voice

Haft en jätte bra dag tillsammans med Jennifer på stan =) blitt en massa prat och mycket skratt, jag har fått mig en ny mascara sen hitta jag oxå två linnen på rea, annars blev det mest att vi gick runt och kika sen satt vi även ganska länge och käka o fika .. asså jag älskar mitt häffte (restaurangchansen) för lunchen som var en stor kebabtallrik med en 33cl cola till betala jag 44kr och sen fika vi och en chailatte och en bägare med tre kulor glass 31kr så sjukt billigt jag e sten nöjd hehe och jag ljög lite förut det är inte ett värde i häftet på 7000 utan 17000 det e galet mycket :P...


Jennifer på Carli Glass =)

har vat hemma en stund och det har blitt att man kollat på the voice och nu är det Qx galan =) blir nog inte jätte länge till man är uppe imorn blir det fullt upp, först gymmet på morronen sen systemet och sen kommer Camilla hit och kvällen bjuder på utgång =D

Love Mika


städa och stan

Godförmiddag =)

sen jag vakna har jag diskat, städat, bädda nytt i sängen, slängt soper, damsugit, tagit toan och röjt undan kläder =) guu va duktig jag är hihi ;)...

snart ska jag göra mig i ordniing och dra ner te stan =) får sällskap oxå av Jennifer, så vi ska först käka nått sen blir det väl en tur runt i affärerna ;).. Köpte ett häfte som heter restaurangchansen och i det finns det massvis med rabatter så det ska vi bla utnyttja idag, är ett värde i den för 7000kr jag betala 200 för det och det räcker ända till slutet av 2012 :P.. super bra.. tror alla städer har nått likande men jag hade aldrig sett det förut.. 
  

sååå himla underbart väder idag =D dags att göra sig klar och dra ner snart te stan .. ha en underbar dag i solen =D 
Love Mika

Helg

Jag har redan tagit helgen jippi =) det känns faktiskt som det är fredag idag men det är ju bara torsdag och det betyder ju att helgen blir lite extra låång sååå härligt =) och jag har bestämt mig för att vara kvar denna helgen i Karlstad, har vart för mycket fram och tillbaka det senaste så det är ganska skönt att bara slippa resorna ..
Denna helgen får jag besök av Camilla från storfors =D ska bli jätte roligt att träffa henne igen är inte så ofta vi träffas, har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på men det lutar väl åt att det blir utgång =) är ju svenska rallyt denna helgen oxå så det kommer nog va mycket folk i stan roligt...

Min hals har blitt så mycket bättre och nu kan man allt höra att min röst är snart snart tillbaka =) jag fick hoppa över jobbet idag oxå för vill inte riskera att det blir sämre nu när jag äntligen börjar bli bra... var i plugget på förmiddan men restan av dagen blir lugn, bara ligga i soffan o läsa och glo tv =).. imorn blir det att ta tag i städningen sen ska jag se om jag ska ta en runda på stan är lite små grejjer jag behöver som mascara tex ..

Jag går ju Turism och våra föreläsningar handlar mycket om resor och sånt kanske inte så svårt att lista ut men i alla fall jag har blitt sjukt sugen på att åka nån stans behöver inte vara jätte långt just nu men en weekend nån stans typ London jäklar va jag vill åka dit .. sen vill jag ju åka till många andra ställen oxå ett ställe som jag bara måste till i sommar eller slutet på sommarn är turkiet om jag så ska åka själv hehe vill vill vill.. Vem vill med till LONDON ??????


bild tagen från google

Love Mika

cykel & core

Hej hej

Min hals e fortfarande kass men det börjar bli lite bätre har vart tyst hela dan idag typ förutom nu på kväll när jag va på SATS, då prata jag lite me simone och ja va fortfarande hes men betydligt bättre skönt =)

kanske inte var det smartaste av mig att träna men jag bara älskar cykel och core.. det e så skönt först cykel på 30 minuter sjukt jobbigt och svetten bara rinner och det e såå skönt haha och sen core 30 och då får mage och rygg jobba vill jag lova sååå härligt känns otroligt bra efteråt .. jag känner kanske nu att det inte va jätte smart för halsen blev ju inte bättre precis men jag känner mig ju inte sjuk utan det e ju bara halsen som bråkar så man hade ju orken att träna liksom men men vi får se hur det e imorn hoppas min röst kommer tebaka..

har fått läst en del idag oxå =) känner mig lite duktigt men annars har dagen vart extremt slapp, te och halstabletter och filten i högsta hugg haha :P..

dags att lägga sig snart tror jag, imorn blir det plugget och sen jobb om jag nu kan det återstår att se..

natti natti
Love Mka

störande jobbigt

är trött på att ha ont i halsen och inte kunna prata :/ va sjukt jobbigt idag i plugget för folk prata med mig och man ville ju prata men så fort man försökte säga nått lät det förjävligt och gjorde bara ondare så jag fick hålla igen för det mesta :(... eftermiddan har inte vart rolig det känns som det blir värre fast nu har jag ju inte sagt nått på några timmar men det känns som det sitter nått stort i halsen som hindrar... gjorde mig en stor kopp te som jag just har fått i mig och det blev lite bättre en stund i alla fall.. 

Vi är lediga imorn från plugget så då blir det nog att ligga inne hela dan och kurera sig, ska försöka få läst en del kurslitteratur oxå tänkte jag ..

fick hoppa över jobbet idag, e lite tråkigt måste jag säga men det e ganska gött oxå hehe och jag hade bara inte klarart av att jobba idag.. bjuder på en bild från jobbet på Sara och Jennifer när de är in action hehe :P..




Kollar på topmodel sverige nu hehe är rätt kul och lite avundsjuk på att de är i LA hihi :P




Ingen röst

Godmorgon =)

vet inte riktigt vad som har hänt med min hals men igår när jag träffa Simone vid busshållsplatsen och skulle säga hej fick jag knappt fram ett ljud så hela dan igår va katastrof hade inte direkt ont i halsen men jag kunde knappt prata låter som en hes kråka typ :/.. senare på kväll efter jag vart på SATS på ett Yoga pass börja det göra ont i halsen och natten har vart ganska jobbig.. har försökt lindra det me te och halstabletter och även bisolvon för att få upp slemet men det har inte hjälpt speciellt mkt :(.. Idag börjar vi senare så får passa på att vila rösten skönt och ikväll för jag nog hoppa över jobbet för kan ju inte prata :/ tråkigt men jag vill ha min röst tebaka så lika bra att jag försöker vila så mkt som möjligt..

Tycker inte om detta kalla vädret man vill ju bara va inne och inte gå ut men man måste ju :/.. hoppas våren snart är här för nu längtar jag väldigt mycket efter lite värme..

hoppas ni får en bra dag =) ¨
love Mika

Fullspeckad helg =)

Denna helgen har varit väldigt bra =) Fredag morron åkte jag mamma och syrran till Göteborg var framme kl 11 och sen var det bara att leta upp modelhouse, det gick bra hitta med en gång så och sen va det sminkning och styling som gällde och fotograferingen va riktigt roligt, vår fotograf Jonas va riktigt skön och han va as duktig. Jag skulle nog kunna göra om det men modell e ju inte riktigt för mig hehe poosa va inget för mig men han fick allt till det ;). va klara där typ halv 3 sen efter så gick vi till hotellt och sen käka vi på en italiensk resturang riktigt gott, resten av eftermiddan gick vi i stan .. Lördagen börja med en god hotellfrukost och sen blev det stan och shopping hela dan =) fick mig inte jätte mycket men köpte en jätte söt mössa, skinn handskar och en ny handväska..

just natten på hotellet kanske inte va jätte lyckad precis, utanför vårt fönster låg det en av göteborgs största röjjar ställe enlig syrran och det fick vi svar på herregud säger jag bara.. sov inte många timmar, det skreks och bråkades ända till halv 4 tror jag klockan var när det äntligen blev lite tyst...

inte nog me Göteborgs resan hehe direkt vi kom hem så va det att sätte sg i bilen och åka upp te årjäng till Sandra =) var på Arvingarna på hotellet där, skit mycket folk och det va en riktigt lyckad och trevlig kväll =)
Idag har jag spenderat dagen med Sandra och Emelie har vart en slapp dag vakna först tolv sen blev det film och lite senare blev det middag gjorde hemmagjort potatis mos och stekte lax och te efterrätt blev det morotskaka som emelie hade slängt ihop mycket mycket gott =) men nu e jag i Karlstad igen ..

några studio bilder






D



plugg imorn så nu blie det att göra sig ordning för natten och sen sova =)

Love Mika

Glad

Känns som denna dagen kommer bli en bra dag =) inte för att jag ska göra nått speciellt men det känns bra och vädret ser ut att vara med mig =D...
Idag ska jag på en föreläsning på skolan sen efter det blir det direkt hem och rota fram kläder som jag ska ha till fotograferingen, just nu ser det ut som min lägenhet är vänd upp och ner hehe har dratt fram massa kläder men inget är nerpackad och bestämt vad jag ska ha men det ska nog lösa sig hihi och sen i eftermiddag åker jag hemhem igen hehe, mycket fram och tillbaka nu men det får gå =).. imorn tidigt åker vi till Göteborg =D

jag är riktigt nöjd med min träning måste jag säga =) nu var jag på gymmet i tis och igår och körde 2 timmar .. jag känner verkligen skillnad och min mage börjar bli platt o hård =D yeay ... vågen visa oxå bra resultat trodde jag skulle ha gått upp lite i helgen men icke hade nästan gått ner ett kg =D... det som jag kanske ogillar lite eller det e väl bra men mina muskler på bena har blitt större och det gör att byxer speciellt jeans sitter ganska tajt, klart dem gjorde de tidigare oxå men då berodde de på fett så känner ju ingen skillnad där direkt även fast jag har mindre mage märkligt men men.. jag e mycket nöjd ändå ser mkt mkt bättre bätte ut =) det blir sån här träning ända fram te sommarn nu =) är så roligt när man ser och märker resultat så sluta tänker jag då absolut inte göra ...

Dags att slänga på sig lite make och göra sig klar för plugget. ni får ha en undrabar torsdag ;)

Love Mika



RSS 2.0