världens nyhet..

.. fick jag förut =D Min kompis Linda har kommit hem till Sverige efter 2 år i Australien och Thailand =D var verkligen en överrasking såå nu längtar jag sjukt mycket efter att få träffa henne hoppas det blir snart :).. kan inte sluta att le och när jag fick reda på det va inte tårarna långt borta även fast jag inte träffat henne än e det stort att hon e hemma i sverige igen hihi.. jag kommer stört grina när jag ser henne säkert hehe..











VÄLKOMMEN HEM UNDERBARA VÄN <3

Linnea =)

Hej!

Nu är jag tebaks i Karlstad igen =) det har vart härligt att vart hemhemma men det e oxå ganska skönt att komma tillbaka till lägenheten och Karlstad.. Är ledig imorn från plugget så det får bli gymmet och på kväll blir det jobb.

Idag var jag hem till Louise och lilla Linnea i Håbol =).. eftersom det e en hel del snö hemhemma så är inte vägarna de bästa och speciellt inte små vägarna så fundera på att inte åka men jag tog mej allt dit och hem trots halkan =)... var jätte roligt att träffa dem igen och Linnea blir så stor.. idag va hon ett riktigt energi knippe hehe va riktigt glad hela tiden och åla kring på golvet som en annan sprattelfisk hehe såå sööt =) men efter ett tag blev hon allt lite trött och efter gröten somna hon me en gång <3..  


Linnea

har beställt tåg biljetter nu oxå te Göteborg på fredag =D ska bli riktigt kul att komma iväg en sväng och jag ser faktiskt fram imot ftograferingen hihi.. vi blir kvar i Gbg över natten oxå, syrran har bokat hotell =D hotellfrukost mmmmm hihi... så det blir en riktigt mor och döttrar helg i götet mys <3

Ne nu ska jag lägga mig så man inte sover bort hela dan imorn.

Love Mika


Modellfotografering

Helgen har vart jätte jätte lugn, det har vart skönt men ibland har det blitt lite att man vart rastlös men men det kanske e nyttigt att ibland inte göra nått oxå hehe :P..

Hela dan igår var väldigt slapp, kolla på skidor på tv och hjälpte mamma lite me att röjja och elda lite, på kväll var mor ut me sitt volvotjejgäng och jag och pappa fick sällskap av Björn på kväll så det blev lasange och gladiatorerna =) va riktigt trevligt, satt och prata om resor hehe mycket kul och man blir ju så sugen på att åka nån stans snart...


Kreta <3

jag undrar om det kanske beror på att man börjar bli "gammal" hehe men jag e aldrig ute längre det e nästan så att man väljer hellre att sitta hemma framför tv me en bra film istället för att göra sig i ordning och dra ut :/ usch va tråkigt jag e... det får bli ändring på detta tror jag nu e jag faktiskt sugen på att dra ut och dansa. te helgen får det hända nått men vad vet jag inte än.
Jag ska i alla fall på en resa på fredag då jag,mamma och syrran ska till Göteborg på modellfotografering hihi, fick det i julklapp av syrrans man =) ska bli kul sen tror jag att vi ska stanna i Göteborg över natten så vi hinner me lite shopping oxå, får ju passa på när man ändå är där ;)... sen får vi se om det blir nån utgång lördag kväll hoppas det =D..

Imorn kväll blir det upp till Karlstad igen, jag har ingen föreläsning förrän på torsdag men jobbar tis o ons sen saknar jag gymmet lite nu faktiskt så ska bli skönt att komma upp, har vart lungt nu några dar har bara blitt att man vart ute och gått och det kanske har blitt lite onyttigare mat än vanligt hehe...

Love Mika


härligt med fredag

Det kändes lite som att det var fredag igår eftersom jag åkte hemhem från karlstad och tog helgen men det e skönt det e fredag för de ;)...

Jag blev jätte nöjd med frillan och toningen =D Ida på frizett som klippte mig är super duktigt. blev en ganska mörk brun färg sen klippte jag typ av 10cm på längden, hade inte klippt mig på ett tag så det var riktigt skönt att det försvann såpass ändå och det växer ju så fort ut igen .. den mörka färgen på håret e jag super nöjd med jag trívs så mycket bättre i mörkt, det är jag hihi ;).....
Efter jag vart hos frisören gick jag hem te Sandra och där möttes man av en ljuvlig doft, blev bjuden på mat =D var där i ett par timmar satt och tjöta =) sen kom Pappa och hämta mig o vi åkte hem, kvällen blev väldigt lugn satt i soffan och kolla sveriges värsta bilförare och biggets loser sverige hehe...

Tog sovmorron idag så var uppe halv 10 och sen dess har jag inte gjort ett dyft typ, Mamma åkte tidigt till Årjäng då det var hennes tur att klippa och slinga håret och Pappa han grejar me bilar i garaget.. Väntar på att mor ska komma hem så ska vi åka en sväng te mormor och morfar =) annars har jag inget planerat för dan.. en sak vet jag och det e att vi ska käka tacos ikväll hihi och sen är det ju the voice sverige på tv ikväll som man inte får missa =D

Love Mika


Godmorgon

Va uppe hyffsat tidigt idag och har hunnit med att diska och betalat räkningarna redan =) lite oroväckande att jag inte har fått mitt CSN lån än :/ är det bara jag elle? börjar bli lite orolig men när jag går in på CSN hemsida står det att att pengarna är planerade så jag hoppas väl att jag får dom nu i dagarna..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att packa det sista och ge sig ner te bussen =) 10.40 går den sen e jag framme i Årjäng 12.15 och jag ska klippa mig 12.30 så det blir tajt så håller tummarna att bussen inte blir försenad för då blir det jobbigt ..


Lånar en bild från Mor =)

Detta ska jag hem till MASSA SNÖÖÖ hihi är ju typ inge snö här i karlstad..



Love Mika


Träningsvärk

Min nya blogg börjar ta form hihi men jag e inte riktigt nöjd så inlägget innan om hjälp kvar står ;)

Tabatha passet på SATS i måndags har gjort att min kropp värker så mycket.. var ett hårt pass och jag gjorde verkligen allt jag kunde och det tog ju verkligen oxå men det e inge kul när man inte ens kan gå normalt och att sätta sig ner är en pina :/ detta resultera i att jag fick utesluta träningen idag som jag faktiskt hade sett fram imot, cykel o core på onsdagar är det bästa passet de har på SATS tycker jag men men får vänta en vecka nu te nästa pass..

Har kört ganska hårt nu ett tag me träningen och det har faktiskt gett lite resultat =D har vartit ute och gått varje morron 40-50min i två veckor snart kanske inte precis varje dag men nästan sen har jag vart och tränat på SATS 3 dar i veckan ca 2 timmar varje gång en längre tid och jag känner skillnad. kan se en aning att mina armar blitt lite fastare och större och jag känner mig starkare framför allt, ben lika där. Har mest fokuserat på konditionen och den biten så -5kg sen jul och midje måtten vet jag inte men jag märker och ser en skillnad =) så nu går det åt rätt håll.. önska att jag hade tatt en före bild men det har jag inte som e bra men men huvudsaken är att jag märker skillnad =)..




Har sutte i soffa sen jag kom hem från plugget idag (typ) och har mesta delen krånglat me bloggen men nu orkar jag inte mer... får nog börja packa lite smått för imorn drar jag hemhem till skogen först blir det ett stopp i Årjäng då jag ska klippa och tona håret och sen ska jag träffa Sandra en sväng =) blir lite lång ledig nu ska vara hemhemma tors-tis =) så det ska bli riktigt skönt..


Love Mika

Tar Nya Tag

Hej och välkommen till min nya blogg =)

jag har en annan blogg som heter mikkan4.blogg.se men som rubriken säger tar jag nu nya tag och tanken är att jag ska börja blogga igen. fast nu på (Förhoppningsvis snart) en fräschare och snyggare blogg.

håller fortfarande på och trixar med designen på bloggen men jag e inte så duktig på det så vill nog helst ha hjälp med det, tar allt för mycket tid för mig att fixa till den.. så är det nån själ som läser min blogg som e duktig på att designa bloggar så är jag tacksam för hjälp =)

Love Mika

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0