Shoppat

Hej hej

Underbar lördag eller hur? Min lördag har vart super än så länge, började dagen med en härlig promenad i marebergsskogen sen kom mor och far hit =) gick i affärer på stan och på bergvik jag fick mig ett par super sköna "guide" byxor på naturkompaniet det tog lite i plånboken men ojojoj va nöjd jag e =D sen blev det lite annat oxå, köpte mig en jätte fin vårig skjal på MQ och sen fick jag lite tidiga födelsedags presenter av mamma o Pappa hihi <3
har även fått utnyttjat mitt restauranghäfte en del Super duper bra.. så om det e nån som vill komma till Karlstad och käka/fika med mig så e det bara att säga till har massvis me bra rabatter typ överallt hehe..

mor och far har åkt hem nu och kvällen vet jag inte riktigt vad det blir av men har pratat med en gammal klasskompis från hemorten som skulle höra av sig så kan hända det blir ut och ta en cider på nån pub och bara sitta och tjöta =)..


Fick på mig mina Diesel jeans som jag inte kunnat ha på 2 år =D Glad tjej :P... skjalen som jag köote idag är oxå med på kortet =)


hihi roligt va =P borde alla gamla gubbar ha ..

Love Mika

Inlämnad

Hej

Nu har jag lämnat in hemtentan =) känns bra tycker att tentan gick hyffsat bra men man vet ju aldrig, nu e det bara att vänta ca 3 veckor innan man får resultatet.

Veckan har gått väldigt fort som vanligt och redovisningen i tisdags gick riktigt bra =) så nu är denna kursen avslutad och på måndag går man in på sista kursen innan sommarn härligt =).. hoppas det inte blir för mkt att göra den kursen men jag tror nog det blir en del med tanke på vad vi ska ha för lärare :(.. annars denna veckan så har jag väl hunnit med att träna en del och njutit av solen de dagarna det vart sol hehe (typ alla)..

Denna helgen blir jag kvar i Karlstad har väl inga direkta planer men det e skönt att slippa resa. senare idag ska jag i alla fall träffa Jennifer en sväng =) alltid trevligt så blir nog nått gott att käka oxå :)..

Blir att vika tvätten nu sen kanske jag drar ner på stan tidigare och kikar lite i affärer och kanske inhandla mig nya converse =D har typ beslutsångest bara för vad jag ska ta för färg.. vill ha många men det går ju inte är ju inte rik direkt :P...

//Mika




Tenta time

Hej hej

Hela denna vecka har vi hemtenta fick ut den imorse vid 8, gjort några frågor men det e ju ingen brådska eftersom den inte ska in förrän på fredag =) känns konstigt för hade inte det nervösa pirret i mig som jag alltid har inför en tenta men det beror nog på att vi har så länge på oss det har vi aldrig haft förut men det e riktigt skönt får jag säga, slipper man nötskriva 24 timmar i sträck typ härligt =) denna tentan är oxå den allra sista tentan, nästa kurs har vi nån uppsatsliknande del så ingen tenta såå skönt =D Imorn så har vi redovisning på vårat case ska bli skönt att bli av med för det har vi lagt ner såå mycket tid på så hoppas på ett bra resultat ;).. tycker inte om redovisningar men det ska nog gå.. annars blir nog veckan rätt lung ska skriva hemtenta men ska nog hinna me lite annat oxå som träning och kanske nått annat roligt =).

I helgen så var jag hemhemma i skogen tog det bara lungt och sola för fulla muggar =) asså det e lite sjukt va fint och varmt väder det var i helgen, kunde ju inte tro det var mars. i solväggen hemma var det 28 grader liksom det e sommarvärme ju sååå himla underbart så nu får man väl hoppas att våren har kommit för att stanna och håller tummarna att vädret håller i sig lääänge <3 på Lördag så va vi på vårbasar faktiskt hihi kul att träffa torrskogs folket och det e lite roligt me lotteri men jag vann ingen ting haha men men det gjorde inte så mycket det va trevligt ändå :P..




Nu blir det ner och handla lite mat =)
ha en fortsatt fin dag

Love Mika

Lycklig =)

våren närmar sig med stormsteg, Fick godkänt på senaste tentan och har börjat ränka ner dagarna på jobbet ;) så jag är lyckligt nu =D önskar typ bara att sommarn och slutet på uni hade börjat typ imorn så man slipper skolarbete hehe då hade det verkligen vart kanon :P...

Denna början på veckan har det vart fullt upp :/ hinner verkligen inte me nått annat än skola och jobb nu typ det e galet mkt som ska göras gillar det inte :( blir bara deprimerad och lätt irriterad på allt typ inte bra men jag hoppas det snart går över för orkar snart inte mer asså ... redan te veckan är det dags för ny tenta :O och vi har nyss fått svar på den senaste vi gjorde, inte konstigt man blir trött elle??? Imorn bestämde vi att sitta hemma och plugga var för sig så ska verkligen bli sååå skönt då kan man gå runt i mys kläder hela dan och bara va och skriva o läsa lite när man har lust HÄRLIGT .. jobbar dock på eftermiddan men men så e det nedräkningen har ju börjat så då går det förhoppningsvis lite lättare =) Ska hemhem i helgen så ska oxå bli otroligt skönt, ska nog bara ta det jätte lungt hela helgen och försöka njuta så mkt av solen som det bara går =),,,

Men trots plugget är jag ändå lycklig och jag hoppas det håller i sig ett bra tag framöver oxå <3

Love MIka


St Patrick´s day

Go kväll =) ¨

St Patrick´s day var igår men varför jag skriver det som rubrik är för att det blev en spontan utekväll igår och då blev det lite firande av just denna dag :P..
Charlotte hade tråkigt och jag med så jag åkte hem till henne och då intogs det lite akohol och lyssnades på musik =) sen blev det vidare ner på stan där vi gick in på The Leprechaun som är en Irlänsk pub i stan, ganska liten och jag hade faktiskt aldrig vart där innan men det va jätte mysigt och igår kväll var det nog kanske den populäraste puben för va galet mycket folk, man fick till och med stå i kö för att komma in hehe :P... va ett litet band som spela och sjöng irlänsk musik såå härligt hehe =) träffa några trevliga folk som vi satt och snacka med hela kvällen =) hade super trevligt. var hemma halv 3 inatt tror jag ;)..
fick en väldigt fin st patrick´s hatt oxå som satt på hela kvällen haha :P... spontana fester är nog de bästa trór jag då har man inte förväntat sig nått speciellt iförväg utan då blir allt bra typ..



Mådde inte bäst imorse hehe va längesen jag mådde så illa men tror det kan ha berott på blandning av vad som intogs :P.. Vin, baylies, öl, cider, och sen öl igen :P.. hehe men hade så himla roligt =)

idag har man inte orkat gjort värst mycket men va i alla fall ute och gick en promenad när jag vakna för att få lite friskt luft och vädret va ju bara heltt UNDERBART =) sen har jag inte gjort så mkt mer än tvättat och lagat mat..

Imorn är det dax för plugg igen :/ helgerna går så fort vill ha ledigt och sommar NUUUU :P...

Love//Mika

Helg i karlstad

Gomorron =)

denna helgen kommer jag vara i karlstad =) känns lite gött att slippa resa sen har jag en hel del att pyssla med när det gäller lägenheten för precis som förra veckan har jag inte hunnit bry mig spciellt mycket på hur det ser ut här så har ett berg me tvätt som måste tvättas och en lägenhet som måste städas så det får jag ta tag i nu i helgen :P...

Igår gjorde vi sista rycket me pluggningen för veckan och vi har kommit ganska långt tycker jag =) sen på eftermiddan så träffa jag Jennifer på stan, gick runt och kika i affärer och sen käka vi pizza =) billigt blev det tack vare restaurangchansen oxå hehe 41kr för en stor pizza på en fin restaurang =D..


är ute efter nya converse nu inför våren och sommaren och dessa va väl rätt snygga? har ju funderat på vita länge men dessa va nog helt ny inkomna har inte sett den färgen förut.. sen va de om man skulle våga ta nån färg som typ blå eller röd men tror jag e för feg för de hihi:P...


Jennifer på lilla sicilien =)

än så länge idag har jag hunnit med en lång promenad =) är inte super fint väder idag men det va riktigt skönt me frisk luft... ska snart ta tag i lägenheten och städa lite, tvättid har jag tyvärr inte förrän imorn :/ annars så ska jag se om jag hnner med och drar en sväng till gymmet lite senare oxå =) så det blir en rätt lung lördag har inga större planer..

Love Mika


Plugg Plugg Plugg

Hej hej

usch och fy va plugg det ska va hela tiden får inte en stund ledigt typ :/ idag vart vi lediga från föreläsningar men vi har ändå sutte i skolan och pluggat med case.uppgiften så har nyss komme hem, har ringt en massa olika personer idag som vi senare ska göra intervjuer med, pust. Nu blir det att laga te nån mat sen får man väl försöka läsa lite om jag hinner för har tänkt att träna oxå, cykel och core =) och ännu senare ikväll blir det en teleintervju hmm plugg plugg plugg men när man pluggar måste man oxå vara flexibel och ta till vara på alla timmar på dygnet, sånt e det bara :P..

Längtar såå mycket till sommaren nu och vädret som vart nu några dagar gör längtan ännu starkar ;) jag vill hitta på nått snart och kanske åka nån stans, jag pratar en massa men det händer ju aldrig nått hehe och jag har bara mig själv att skylla men man ska ju ha tid oxå och som det e just nu känner man inte att man har tid riktigt :/..


bild tagen från google

Dags för mat nu =)
Love//Mika


Trött

Helgen blev väldigt bra trots allt mas och bransligheter... jag var tillsammans med Linda och Louise i helgen, hämta Linda i Bengtfors i lördags vid tre tiden typ, köpte med lite gott sen åkte vi ut till Louise i Håbol =) blev en lugn kväll men det intogs lite vin och annat gott så blev en massa tjöt och gamla mnnen och mycket skratt =D Lollo gjorde en jätte god kycklinggryta oxå som vi åt mums mums sen kolla vi på melodifestivalen =) rätt låt vann absolut.. sov över hos Lollo och på morgonen lyxa vi till det och baka scones (stavas det så) vardagslyx verkligen såå gott =) undra varför man inte gör det offtare för det e ju bus enkelt egentligen. busa och lekte en hel massa med Linnea oxå =D hon e så söt.. kl 13 åkte vi hem, körde hem linda till billingen sen blev det hem för mig och lite senare blev det buss upp te karlstad.


en gammal bild på oss =)

Idag har jag vart i plugget på en föreläsing sen blev det en tur på stan med Simone på stan, har ju vart underbart väder idag så vi köpte faktiskt glass och satte oss emot en solvägg och sola lite hehe första pinnglassen för iår =).. sen blev jag lite rik på eftermiddan ;) kom en tjej hit som prova min balklänning och hon köpte den =D det känns bra för den har ju bara hängt i garderoben utan att nån användt den och det var väl på tiden kanske för har ju hängt 5 år nu hihi.. hon va så fin i klänningen så tror hon kommer bli kvällens drottning hihi.. och senare blev det träning =) körde gymmet idag så blev 30min crosstrainer och sen blev det lite rygg,ben och arm övingar i 1 timme ;) har nyss skrivit klart ett PM som vi ska lämna in imorn på seminariet gött, nu e jag as trött och lite hungrig så får nog bli lite käk innan det blir sova..

Love Mika

Galen vecka

veckan har verkligen vart fullproppad med plugget, jobb och träning så har typ inte haft tid till att sätta mig ner och skriva här ens :/ och min lägenhet ser ut som ett stort kaos för när man väl vart hemma en stund har man inte orkat brytt sig speciellt mkt på hur det ser ut.. projektet vi håller på med i skolan krävs det ganska mkt jobb för så vi har kontaktat företag och vart på intervjuer och grejjer, samtidigt som man har vart på massa föreläsningar och lite o läsa och skriva inför seminarium så det har verkligen vart fullt upp men ändå hunnit med jobb och träningen så ja jag prioritera min tid ganska bra i veckan förutom att jag sket lite i städningen men men..

såg sjukt mycket fram emot denna helgen i och med att vi hade planerat att åka till Scotts i tanumstrand men det sket sig :( Madde blev jätte sjuk och stugan fick avbokas så det blev dyrt om vi åkt dit för de andra ville inte så jaja vad ska man göra det går ju inte att hjälpa att man blir sjuk så det förstår jag helt fullt :/ krya på dej madde <3 sen blev det en massa mas som jag inte vill gå in på så helgen är lite förstörd det blir ingen utgång men ska i alla fall träffa söta Linda och Louise ikväll så ska vi ha mys kväll med god mat och melodifestivalen :)

Hela förmiddan har jag sutte och läst och skrivit för detta seminariet så e helt slut och ögonen går i kors efter att ha stirrat på en skärm i typ 3 timmar så nu blir det en paus från datorn.. börjar bli lite hungrig oxå så blir väl dags för en lättare lunch snart ;)..

Hoppas alla får en kanon helg <3
//Mika

Glass

Hej

Helgen har vart väldigt lugn vilket har varit jätte skönt =) behövde det, syrran va hemma oxå så fick träffa henne =) Vart hemma mest tagit promenader och grejjat lite i trädgården, fixet inför våren =) sen blev det en vasaloppssöndag framför tv hehe :P.. finns inte så mkt att berätta för det hände inte speciellt mycket ..

Nu är jag ju i Karlstad igen, helgerna och veckorna går så fort det e redan mars nu liksom GALET :P.. men våren närmar sig mer och mer med storm steg =D denna veckan är det fullt upp i skolan, nått varje dag pust hehe men det går nog, veckan flyger väl förbi som alla andra veckor.


längtar som en tok till helgen =D jag ska nämligen med några sköna brudar ner till tanumstrand på SCOTTS och vi har hyrt stuga så kommer bli en kanon helg. hoppas på fint väder oxå och enligt prognoser så ser det ut att bli kanon väder så jag hoppas det skulle ju verkligen vara ett + ;)


Dansbandsvärldens skönaste och bästa killar ;) det blir min 7:e gång jag ser dessa live hehe :P...


Jag har nyss värkt i mig massa glass hehe väldigt gott men kanske inte jätte bra så blir att köra lite extra i gymmet sen hehe :P..

//Mika

Hemhemma =)

Hej hej

hoppas det är bra med er =) med mig är det bara bra..

Veckan som har vart har bara rusat iväg vilket jag förståss tyckt vart skönt för då blev det ju fortatare helg. Den nya kursen har man oxå rusat in i jätte fort nu är vi helt plötsligt redan igång med ett ganska stort projekt :/ vet inte vad jag tycker om det är egentligen väldigt skoltrött och skulle helst bara villja kasta alla böcker i sjön men jag ska klara denna terminen sen blir det nog stopp med plugget för ett tag... Simone var med mig hem i onsdag och då gjorde vi lasangett och sen gjorde vi fruktsallad som vi hade krossadcholkad glass till =D blev riktigt gott.. och senare på kväll blev det SATS och bodycombat, vi hade väl tänkt att gå på cykel och core men tiden rusa iväg så hann inte så därför blev det bodycombat men det va as roligt tyckte jag i alla fall. var typ som kickboxning men mycket hårdare va as roligt vi fick typ lära oss att verkligen puckla på och slå ner nån haha bra för självförsvar ;)...

Åkte hemhem igår efter jag vart på jobbet så kom ganska sent hit, va här typ kl 23 tror jag så det blev sängen med en gång för idag va det bara att gå upp tidigt för att sedan åka till tandläkaren. så va i Bengtsfors på morronen/förmiddan och sedan åkte vi till mormor o morfar och hälsa på, städa och laga mat =).. väl hemma sen blev det en promenad i solen. Satt ute i ute rummet me dörrarna öppna och bara stekte blev jätte varmt hur skönt som helst SNÄLLA SNÄLLA sig att det håller i sig läääänge..

det har ju oxå kommit upp lite vår tecken =)

snödroppar

krokus

Nu blir det snart käk och the voice =) ni får ha en jätte bra helg <3

Love Mika

RSS 2.0