Valborg

Denna helgen har jag vart hemma och två dagar till hemma i skogen återstår tills det blir tillbaka te karlstad och plugget =)..

Hela lördagen och nästan hela dan igår har jag vart på Dalslandsaktiviteter =D har verkligen haft super kul och vädret har ju vart kanon, på lördagen så kom ett gäng fotbolls killar från Arvika så var med dem på Lågbana 1 och 2 och sen cirkelbanan =) det e inte varje dag man skrattar så mycket som man gjorde i lördags hehe, 15 killar från Gunnarskog i Arvika men värsta värmländskan och när dem skulle utföra alla samarbetsbanor hehe många glada miner, de fick jobba och en annan stod och kolla på haha... sen på eftermiddan eller kvällen så tog vi emot ett svensexe gäng och var med dem på lägerplatsen när de hade tre kamp =) många glada gubbar och en elvis hehe :P.. va även ner med mat till dem och fotbolls gänget sen blev det hemmåt var hemma ca kl 22 så det blev en lååång dag från 9-22 men hade en riktigt rolig och bra dag =D.. på söndag var det upp tídigt för att åka och jobba då jag och lizbet hade hand om frukosten till gängen helt själva och kl 11 hade vi ett gäng på långa ziplinan själva =) gick jätte bra och sen var det bara att städa och röja undan på lägerplatserna för näst kommande gäng så var väl klara typ kl 15 igår.. känns jätte bra att ha börjat jobba lite och man lär sig mer och mer varje dag =D..

Idag blir det valborgsfirande i Långed med Madde =)

ha en fin valborg och 1 maj // Mika


Moster <3

Hellu

Denna veckan har vart konstig i måndags var vi lediga och då tvätta jag, träna och träffa Jennifer en sväng sen på tisdag var det föreläsning och hela dagen kändes som måndag tycker jag, igår var det föreläsning oxå sen va Simone med hem och vi skrev lite mer på uppsatsen och idag är en slapp dag har tränat och sen kolla på massa film hehe :P.. nu känns det som man har hur mycket tid som helst bara för att jag inte har nått jobb längre så blir jätte fort rastlös har nog kollat på ca 15 filmer sammanlagt i helgen och denna veckan hehe nått jag aldrig skulle haft tid till förut det e knas...

I går morse så fick jag världens nyhet då jag blev moster till en liten Albert <3 =) allt hade gått jätte bra, nu längtar man sjukt mycket efter att få hålla och pussa på lille pojken men det dröjer nog ett tag.. Mamma o Pappa åker nog te Oslo i helgen men jag ska vara med på Dalslands aktiviteter hela lördagen vilket oxå ska bli jätte skoj och på söndag blir det kanske lite jobb =D sen e det ju valborg och då e det andra planer så jag får helt enkelt åkte till Oslo nån annan gång när det finns tid till det =)..

Ser mycket fram emot helgen =D

//Mika

Kalas

Hej

första skolveckan efter att man vart ledig ca 2 veckor har vart bra =) Vi håller ju på och skriver B-uppsats och det går riktigt bra måste jag säga och vår handledare är jätte bra så blir nog inte lika jobbigt som jag befara innan kursen börja och det e ju super skönt =D

Onsdag: var lediga från plugget och Simone kom hit så börja vi skriva på uppsatsen =) gick riktigt bra och vi blev klara ganska snabbt med problemformuleringen som vi skulle ha "hyffsat" klart till på fredag. Vi gick en sväng till Mareibergskogen och kolla på alla söta djurungar, kaninungar, kycklingar, killingar och lamm. på eftermddag åkte jag ner te stan och träffa Jennifer, vi käka pizza och sen blev det bio =) kolla på "21 jump street" gick på förhandsvisningen ;) den va riktigt rolig blev en hel del skratt hehe så den rekomenderas att se =)..



Torsdag: Simone fyllde 20 år =) Var föreläsning på förmiddan men skippa den för att veckans tidigare föreläsningar vart så kassa så stanna jag hemma och gick på ett sh´bam pass på SATS istället =D senare på eftermiddan gick jag och Charlotte ut me Simone och det blev bowling på nöjes jag vann hihi sen pizza igen :P och sen gick vi in på tempel och tog en drink för att avsluta kvällen =)
hade en mycket trevligt eftermiddag och kväll =)

 

Fredag: Första seminariet med handledaren på förmiddan och det gck riktigt bra är super nöjd med vår handledare =) tror detta kommer gå super med B-uppsatsen ;) sen blev det hem och äta och lite senare åkte jag med Jennifer till den nya butiken i välsviken Lager 157, va en jätte stor butik och massa kläder, fanns en hel del schysta kläder också så kommer nog bli ett till besök där framöver nu var det sjukt mkt folk pågrund av att det va nyöppnat så hade ingen större lust att handla nått men Jennifer fick sig lite kläder stod väl i kö ca 30 min pust hehe..kvällen blev sedan lugn.

Lördag: tog tag i disken och röjde lite i lägenheten sen blev det ett cykel och core pass på SATS =) annars var dagen väldigt lugn kolla på en del filmer sen var jag ner och handa lite käk.

Idag vet jag inte vad som händer, hade tänkt mig att gå ut och gå men det e ju piss väder så har ingen strörre lust nu får väl se om det blir bättre. måste ner till stan en sväng i alla fall och hämta ut en grej på apoteket annars blir nog denna söndagen lugn blir nog kanske lite film idag oxå hehe :P...

NU ska jag få i mig lite frukost =)

Have a nice day ;) //Mika


vikken veckan =D

Hej hej

Veckan som har varit har vart super bra =) Har vart på guidekurs på Dalslands Aktiviteter tis-fre förra veckan, var lite nervöst första dagen men träffa ett riktigt härligt gäng och första dagen blev super bra och hade jätte kul trots regnet som öste ner typ hela dagen.. resterande dagar blev bara bättre då börja vi med alla höghöjd aktiviteter Rappeling, Cirkelbanan, Ziplina, Burmabron, jätte gungan, stolp hoppet, jakobstege, långa ziplinan och räddning cirkel banan tror inte jag missat nått nu hehe men det e galet va mycket grejer de har =) allt har varit väldigt roligt men oxå ett uns av rädsla men det blev bättre och bättre för varje dag =) sen fick vi oxå prova på samarbets banor och pilbåg skjutning och yx kastning =) jag trivdes som fisken i vattnet där ute i skogen med alla aktiviteter så jobb som guide ser jag fram emot =D..


jakobstege jag står i mitten ;)

Nu är man tillbaka i skolan igen och vi har börjat att skriva på vår B-uppsats, vi har precis börjat men vi har en bra ide och det går framåt så tror det kommer bli ett intressant arbete =)

Igår så gjorde jag min sista dag på jobbet =) lite blandade känslor det e lite tråkigt att lämna alla arbetskamrater och ledarna men det är väldigt skönt att slippa ringa och tjöta på folk haha :P.. så mest känns det underbart måste jag säga nu får man lite mer tid över till annat och kan göra lite vad man vill istället för att passa in träning och lik på grund av jobbet..

Snart kommer Simone hit och vi ska skriva på uppsatsen och senare ikväll ska jag träfa Jennifer =) vi ska käka pizza va jag vet sen hade hon en överraskning hmm såå ska bli spännande vad det blir ikväll..

Kram Mika

påskdagen

Hej

Nu har jag vart hemhemma sen torsdag kväll och det e bara så himla skönt =) I fredags så var det snö storm inte lika skönt men jag åkte ner te Bengtsfors och träffa Madde och Linda för en fika på kickis riktigt trevligt =) resten av fredagen blev rätt lugn sen igår så kom Syrran och hennes man hem =) Snart är jag moster hihi hon börjar bli riktigt stor nu och denna helgen va sista helgen de va här innan bäbisen kommer för nu är det så nära att de inte vill chansa på att åka hit mer innan. jag och Pappa var en sväng te bengtsfors och handla lite.. var ute och gick på morronen och hade på mig mina nya vandringsskor, de va helt oanvända och lite hårda så fick värsta skavsåret på vänster häl :/ inte så skönt så det va lite därför jag fick åka ner te bengtsfors oxå för att köpa skavsårsplåster hehe sen blev det självklart påskmiddag med janssons, ägg och köttbullar, prinskorv och sill =) gott gott...
Denna söndag har vart väldigt slapp har mest hängt i soffan hehe men har oxå käkat en väldigt fin middag med trerätters hihi till förrätt blev det hummer, varmrätt oxfilé och ungsbakad potatis och svampsås och efterrätt grevespens tårta =) lyx på hög nivå hihi så nu e jag så mätt att jag knappt kan röra mig men ska väl snart få med mamma på en promenad tänkte jag.. 3 st Hummer fick mor när hon fyllde 50 av en kompis och dem tog  vi idag tror nog kanske det kan vart första gången jag åt det och jäklar va gott det va hihi och jäklar vikka bjässar mums mums..


Hummer =)

det är sååå himla gött att jag blir hemhemma hela denna veckan =D det tråkiga är att det antagligen blir skitväder hela veckan :( inte alls roligt när jag ska på utbildning, varför just denna veckan :/.. dret men man kan ju hoppas att det slår om och kommer in ett högtryck med jätte fint väder ;) håller tummarna.

God fortsättning på påsken =)
//Mika

Påsklov

Hej hej

Nu är jag "ledig" i ca 2 veckor sååå skönt men det blir inte att jag åker hemhem till skogen och firar påsken förrän torsdag kväll för har ju ett jobb oxå som jag måste sköta.. är i alla fall ledig från skolan i ca 2 veckor =) dock blir det väl att man måste tänka lite på uppsatsen som ska skrivas.. Har noll koll på vad för ämne man ska skriva om sen vet jag inte riktigt än vem jag ska skriva med eftersom vi bara får vara två st blir det lite komplicerat men det löser sig nog..




Tycker inte om att det e såå kallt ute nu :( usch fryser vart jag än är, tror inte jag börjar bli sjuk men det är nästan att det kalla tränger in i lägenheten och att vara ute är lite pinit det blåser så kallt även fast det e sol och fint så e det ruggit kallt :/ Vill att värmen ska komma tillbaka NU och speciellt viktigt till nästa vecka :P...

Hela nästa vecka kommer jag att vara hemhemma =D ska nämligen på guideutbildning på Dalslands aktiviteter =) ska bli jätte kul och spännande sen finns det oxå lite nervositet men på ett bra sätt hehe..

Nu blir det mat för min del och senare är det dax för näst näst sista arbetspasset =D

Love Mika

RSS 2.0