fartfylld vecka ;D

Hej

veckan som varit har vart crazy på många olika sätt :P... jobb har stått på schemat sen onsdag och det har vart mer eller mindre full fart hela tiden då de har kommit en massa besökare till DA =) jätte roligt men slitigt oxå , min kollega hade på sig en stegräknare en dag och slutet av dan hade han gått 16km så man går en jäkla massa när man jobbar vill jag lova hehe :P..

I lördags så följde jag med några kollegor från DA till hotellet i Årjäng på kväll efter jobbet =) Hade vart trav i Årjäng så det va fest på hotellet på kväll, kom as mycket folk dit blev nästan för mycket men kul var det blev en hel del dans. var hemma 3 typ sen var det bara upp och jobba dan efter hehe.. Super trevligt och riktigt goa männsikor man var med =)...

På söndan var man lite seg men det va full rulle då med på jobbet så det va bara att va glad och hänga med och sen efter jobbet så fick grabbarna med mej på en kajak tur i stenebyälven ... va livrädd te en början då det va premiär tur i kajak för mig men det gick faktiskt riktigt bra för att va första gången, jag välte inte och det e jag stolt över hehe .. va en sträcka på ca 8km så vi var ute i två timmar på kväll och paddla hehe hade en riktigt fin kväll,  jätte kul och rogivande :), det blev ganska sent man va hemma igen .. Idag e jag helt slut och känner mej lite förkyld och väldigt tung i huvudet, har tatt på mina krafter så ska bli underbart skönt att få ledigt en veckan nu efter imorn då vi gör sista dan på denna veckan.
det var jag, Robert, Henrik och Rikard som va ute och paddla =)

Det som e planerat inför nästa vecka är inte så mycket mer än att jag ska jobba för stenebygrytan tors och lördag så blir inte helt ledig men förhppningsvis så blir det inte så länge jag jobbar, i alla fall inte på tosdag.Var ju ett tag sen jag skrev här och jag kan ju berätta att Bröllopet i Göteborg för Elin och Fredrik var uderbart fint <3 hade en super härlig och mysig helg i Göteborg med vänner och familj till Elin =)

 

                                             Sååå vackra <3

Tror jag somnar me nyllet på tagentbordet snart hehe betyder nog att det e dags att lägga sig då tror jag  :P..

hugs and kisses // Mika


Dalslands Aktiviteter

Hej hej

Nu ha det gått lite mer än en veckan igen , dagarna går så himla fort nu.. jag har i alla fall börjat jobba nu på riktigt på D-A och det e jätte kul =D det vart full rulle från början hehe ons o tors förra veckan kom de ca 240 gäster till D-A från 36 olika nationaliteter, hur häftigt och kul som helst. så det va fullt up med aktiviteter båda dagarna och grillkväll på onsdagen. min första dag resultera i 13 timmars arbetsdag hehe :P.. på fredagen var det betydligt lugnare då det var de vanliga avgångarna.


Vi guider och personal som fanns på plats när alla gäster från Volvo Vista besökte D-A =D

På lördag fick jag ledigt för då åkte jag och Sikkan ner tidigt till Göteborg och där vänta det Möhippa för Elin =D blev en riktigt trevlig och mysig dag tillsammans med ett gott tjejgäng. vi dansa linedance, käka i slottskogen, måla keramik muggar/grejer, käka god middag hos Cissi och sen bjöd kvällen på frågesport, canvas målning och sällskaps spel så var en myspys dag i Göteborg =D åkte tillbaka hem på söndan och sen på måndag var det dags för jobb igen =)

så nu har jag jobbat mån, tis och nu är jag ledig en veckan framöver =D


Kom hem igår och fick en jätte ledsam nyhet av mor och far :`( Vår Älskade Freddie hitta mamma på åkern död då de har vart här och slått åkrarna ... så fruktansvärt hemskt .. i 14 år har han alltid funnits här med oss så känns jätte konstigt och tomt utan vår pisse <3 har begravt honom på en fin plats nu och hoppas han får vila i fred vår älskade vän <3

R.I.P underbara Freddie <3Nu på min lediga dag vet jag inte vad jag ska hitta på men blir nog lungt, imorn ska jag i alla fall åka till mitt kära Karlstad och hälsa på och shoppa lite =D ska bli kul och till helgen är det dags för bröllop för Elin och Fredrik <3 ska bli så mysigt. åker ner redan på fredag till Göteborg och stannar tills på söndag =)

// Mika


RSS 2.0