Midsommar

Hej

Nu är midsommar redan över och det betyder väl att sommar snart e över oxå :/ för nu kommer det gå fort antar jag men men inge att deppa över..

Min midsommar har vart väldigt trevlig och super rolig, tror nog att det kan vara en av de bästa midsommrana jag vart me om =D..
På fredag så vart det upp tidigt och hjälpa Mamma me maten till midsommarfirandet på bana, jätte mycket folk kom och vädret höll uppe så det va perfekt, på eftermiddag så blev det fest på Skogsby med lite olika folk =D hade gjort i ordning lekar och fixat jätte fint i ladan så blev en superlyckad kväll med mycket dans och skratt, super nöjd va hemma runt 2 ...

På lördan var det full rulle igen, tog väl lite längre sov morron men när man väl va uppe var det direkt iväg te Bengtsfors och fixa varer te dansen på bana och sen hem och göra sig i ordning och upp te Ågårn på förfest =D såg inte bra ut till en början me vädret då himlen öppna sig i princip men kl 18 så sluta det och solen titta fram =).. Det kom en himla massa folk och det blev tipspromenad och lekar och sen grillat.. super kul och sen senare på kväll blev de dans på bana, jätte kul och va mycket folk där man inte sett på as länge så va super trevligt =D .. gick sen hem så va hemma typ 3 kanske..

Har vart full rulle hela helgen och när de e så trivs nog jag som bäst =D det e trist att det redan e över hehe men två dagars fylla e nog inte så bra för min kropp orkar inte lika mkt nu som jag gjorde förr hehe så en slappar dag förtjänar jag idag :) nu får det nog bli några vita helger framöver..

Lite bilder från helgen
 


På skogsby =)


jag klar och i ordning för fest på Ågrån och bana =)


I början då vi fick ta skydd för regnet under tältet hehe..


in i dimman hehe :P Fick elda granris för att hålla borta all knott hjälpte väl men man lukta ju rök så in i .... Johan skydda sig från knotten genom att se ut som en eskimo hehe sen smeta nog alla på sej tjära och annan mygggrejs för att hålla dem borta och trots allt detta så blev nog alla knott betna i alla fall jag då jag ser ut som en pricki korv på armar och fötter idag hehe men kul hade vi ändå =D...

//Mika


Torrskog

Hej Hej

Nu har Mikaela flyttat hem till skogen, måste säga att det känns skumt som jag befara oxå men på ett sätt är det ändå skönt oxå.. på sommarn har jag inge större problem med att bo här det blir nog värre te hösten och vintern om jag e kvar då vill säga.

helgen har vart riktigt bra =) i lördags så drog jag te Madde och på kväll var det SCOTTS i håbol =D riktigt riktigt roligt, träffa massa kända ansikten igen men även nytt folk oxå skit kul och scotts i love hehe såå bra :P... Söndan va kanske inte lika kul hehe va rätt slö hela dan orka inte göra värst mycket sen var det ju skit väder oxå :(.. Igår åkte jag till Töcksfors till Simone och vi skrev klart B-uppsatsen och lämna in för sista gången hoppas vi :P... vår 4:e deadline nu typ haha håller tummarna att det ska va klart nu så man får det ur världen för har hållt på såå himla länge med den nu..
Idag har jag inget planerat så blir nog en slö dag, ville ut och fiska me mormor men vädret e ju inget att hurra för så ser ut som det blir en inne dag idag :/.. boooring...

Nu på morronen har jag ringt och fryst mitt kort på SATS :( det e ju bra för kommer inte kunna träna där men det känns lite vemodigt, kommer bli tjock igen haha :P... ska verkligen försöka hålla formen ändå men det blir inte helt lätt med den maten man får här plus att det inte finns nått gym i närheten.. får försöka gå mycket promenader...

Till helgen är det fullt upp =D Erica och Pontus tar studenten så ska på det sen blir det studentfest på kväll och på Lördag ska Linda ha fuck off fest då hon nu drar till Nya Zeeland snart.. kommer blir riktigt nice kommer dock sakna linda igen nått grymt, att hon inte kan hålla sig hemma hehe :P...

// Mika

leaving Karlstad

Hellu

Veckan som har varit har vart bra kommer faktiskt inte ihåg allt jag gjort men hehe vi greja med uppsatsen i alla fall sen fick vi ju reda på att vi blev godkända för opponering =) sen i helgas så var jag ner till Madde i gbg =D Madde har tatt examen så blev lite tårta och så sen så fick man träna på att vara barnvakt då vi passa Maddes syrras barn Dennis och Ida =) och på söndag blev det hem te Karlstad.

denna veckan än så länge så var vi i måndags på uni och lämna in vår uppsats och vi fick en annans som vi ska opponera på så igår satt vi med den och läste igenom och rätta sen på eftermiddan så blev det en tur på stan, jag hitta mig en jättegooo tröja som jag kommer använda flitigt i sommar tror jag, sen på kvällen så spela Starboys på sandgrundsudden =) så jag och Simone var där, riktigt bra tycker de pojkarna e suveräna =D... idag är det Sveriges nationaldag GRATTIS SVERIGE jag har hunnit vart ute och gått nu på morronen sen har jag städat lägenheten lite grovt, ring com hem och grejat med bredbandet och nu blir det nog lungt tills Simone kommer och vi ska förbereda inför opponeringen imorn..

Har endast 3 dagar kvar i Karlstad nu =( sen flyttar jag hem till Torrskog, så kommer inte ha någon lägenhet här som jag kan komma till när jag vill.. känns riktigt skumt och lite ledsamt jag har ändå haft något här och bott här i 5 års tid .. Kommer sakna Karlstad grymt mycket faktiskt men staden finns ju kvar så kommer nog åka hit gaska mycket ändå men kommer ändå kännas knäppt att inte ha något här.. Vill komma tillbaka nångång men vet inte riktigt när får se vad som händer efter sommaren om man lyckas få nått jobb i fjällen vilket jag önskar för då blir det ju dit man åker och bor så då kommer jag nog inte tillbaka till karlstad förrän nästa vår kanske..

 
                                                                Fina Karlstad <3

Till helgen blir det oxå lite dans hemma =D Scotts kommer nämligen till Håbol hihi kommer bli as kul hoppas hoppas att vädret blir bra ser dock inte ut så men håller tummarna för det...

Hoppas ni får en riktigt fin nationaldag =)
kram//MikaRSS 2.0