Låång helgen över

Hej hej

Nu blev det ett tag sen igen man skrev här hmm är allt för dålig på det och tyvärr blir det väl inte bättre heller kanske, pga att det e sluttampen i plugget nu och sen börjar vädret bli bättre så då e en ju ute en del men ska försöka LOVAR..

B-uppsatsen går framåt hehe i Början på veckan åkte jag till Töcksfors till Simone och då gjorde vi enkätundersökningar med lokalbefolkningen och norrmännen =) det jobbiga men roligaste e över så nu e det bara en massa skriva som återstår men det ska nog gå bra tror jag..

Sen blev det ju att man var med på D-A på lördag och söndag förra helgen =D alltid lika kul men oxå lite slitigt när man "springer" runt i skogarna och upp och ner i bergen typ :P.. fatta vikken träning, kommer ju va göör fit efter sommarn :P.. sen kom ju även syster och hennes gubbe hem med lille Albert så han fick träffa moster hihi =D jätte söt men väldigt liten så blir nog roligare när han blir lite större..

Denna Helgen då så har jag haft besök av Madde =D hon kom i torsdags på kristihimmelfärd och åkte hem idag. vi har spelat minigolf, grillat, bowlat, käkat ute, kollat film och så har vi vart duktiga och vart ute och gått typ 40-45min varje morgon =).. dock har vi nog blitt lite gammla haha så efter denna helgen har båda ont lite här och var i kroppen hehe :P.. mest blev nog efter bowlingen haha, min rygg har pajjat igen typ :/ och Madde hade jätte ont i armen ..
Helgen har bara flugit förbi fast att det var en låång helg :/


så här kul hade vi på lördags kvällen hehe :P..

Ne nu ska jag ta tag lite i lägenheten och röjja sen blir det nog ut i solen och steka lite för det e väldigt fint idag faktiskt =D äntligen,... 
håller tummarna att ryggvärken försvinner snart oxå för det e sjukt jobbigt :(.. 

//Mika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0